“Влада говорила, що міст захищений”: росіяни в паніці через кримську “бавовну”

Офіційна версія росії — звинуватити в усьому Україну

Вибух та обвал частини Кримського мосту викликав бурхливу рекацію у російській спільноті. Державні ЗМІ або відмовчуються для надзвичайної ситуації, або воліють обмежитися сухими зведеннями про цистерну, що спалахнула.

У соцмережах настрої інші — росіяни зляться на свою владу, адже про Кримський міст говорили, що він захищений чи не краще за кремль. Вони вже знайшли “винних”, які традиційно звинувачують у всьому Україну, заявляють про диверсії.

Знову згадали про “червоні лінії” та почали загрожувати безпеці нашої країни. Коментаторам, які зазначають, що міст серйозно пошкоджено, хамлять.

Коментарі у соцмережах до пожежі на Кримському мості
Коментарі у соцмережах до пожежі на Кримському мості
Коментарі у соцмережах до пожежі на Кримському мості
Росіяни про Кримський міст
Росіяни злі
Про Кримський міст
Кримський міст
Росіяни розуміють ціну, яку росія заплатила за міст

За офіційною версією, на мосту вибухнула цистерна з паливом, запускають поромну переправу. Вже почали розповсюджуватися панічні настрої — державні ЗМІ поширюють запевнення місцевої влади, що в Криму вистачає палива та продовольства, адже проїзд перекрито на невідомий термін.

ЗМІ про Кримський міст
ЗМІ про Кримський міст

Причиною обвалення двох прольотів моста називають підрив вантажного автомобіля. Полотно нібито пошкодили “українські вандали” і його буде відновлено.

Що сталося на Кримському мості

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *