ЗМІ знайшли дружину 0купанта, яка виявляла бажання “виpi3aти 3ірки на спинах” українських дітей: вона працювала у дитячій лікарні

Журналісти програми “Схеми” (проєкт “Радіо Свобода”) ідентифікували дружину російського військовослужбовця, яка, за даними Служби безпеки України, заявляла чоловікові, що готова розстрілювати дітей з України.

Запис розмови окупанта та його дружини, яка проживає у прикордонному з Україною російському місті, куди насильно евакуювали громадян України, СБУ публікувала 11 травня, – пише інтернет-видання “Гордон“.

На цьому записі громадянка РФ розповідає, що українські діти відмовляються святкувати День Перемоги і називають його “не своїм святом”, ділиться зі своїм чоловіком ідеями щодо тортур українців, яких називає “нациками”, і наголошує, як їх ненавидить.

“І ти в курсі, що вони потім виростуть, так і буде? Ці “нацики” – вони підростуть і будуть такими самими. Чого Путін усіх “у Росію їдьте, їдьте”? Придурків цих… Узяли б усіх там перевбивали, та й нахер. Я б їм, навпаки, наркотики вколола, якби працювала, і дивилася б їм у вічі, і сказала б: “Здихайте, мучтеся”. Я б їм піськи теж різала ось так от, зірки на спинах вирізала б, і взагалі по вуху щодня б відрізала, по пальцю, щоб їм боляче так було”, – говорила жінка на аудіозаписі.

На заперечення чоловіка, що йдеться про дітей, вона сказала: “Я просто ненавиджу цих українців, Вово, тепер узагалі ненавиджу. Я б навіть дітей цих розстріляла б”.

За даними “Схем”, розмова відбулася 29 квітня, її записали у Харківській області – на той момент там був чоловік-окупант.

Жінку, яка фігурує на записі, звуть Юлія Копитова (у дівоцтві – Циганкова). Її чоловік – Володимир Копитов. Чоловіку 31 рік, жінці – 30. Обоє – уродженці Смоленської області. Копитов – із міста Ярцевого, його дружина народилася у селі Пржевальське, ідеться у розслідуванні.

Журналісти з’ясували, що це другий шлюб 30-річної Копитової. Також вони дізналися, що вона у 2019 році працювала у дитячій лікарні.

Розслідувачі зв’язалися з фігурантами прослуховування. Копитова відмовилася говорити, а її чоловік заперечував, що на записі чути голос дружини.

Також журналісти знайшли свекруху Копитової. Та сказала, що із сином не спілкується, бо з ним немає зв’язку, а коли їй дали прослухати запис СБУ, заявила: “Мій син там щось говорив? Якщо вона щось говорила, то з нею й розбирайтеся”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *