Чекати залишилося не довго! Все завершиться на велике християнське свято! Афонські ченці назвали коли війна в Україні завершиться! Молімося всі разом за швидку ПЕРЕМОГУ!

Після розповіді ченцям на священній горі Афон про напад Росії на українські землі, вони моляться навіть не за мир, а за перемогу українського війська над загарбниками, за те, щоб зруйнувались всі плани ворогів. За те, щоб Сам Господь покарав всіх Каїнів!

Наші українські священики були на горі Афон, в час нападу.

Старець молився і сказав:

“Не шукайте винних, нікого не звинувачуйте, це випробування, моліться за всіх, майте любов до людей, Господь своїх збереже, треба потерпіти.

На велике свято все вирішиться, і житимете ще краще, ніж жили…”
Дуже просив, щоб не виїжджали з України, а хто поїхав, поверталися, бо Українська Земля Благословенна, по якій Богородиця ходить, а тим, хто виїхали буде дуже важко: “Потім самі побачите… Танки нехай їздять, а ви садіть, садіть, де тільки можна…”

Боже, бережи нас усіх!

Матінко Божа, Царице Небесна! Заступись за нашу багатостраждальну, але нескорену Україну, візьми її під Свій святий покров!

Молись перед Богом за кращу долю нашого народу, щоб простив гріхи наші, помилував і скріпив український народ силою Духа Святого з честю нести свій хрест, аби прославити ім’я Господнє, щоб віра Христова запанувала над цілим світом! Амінь

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *