Люди, я дивуюся вам, якого милого ви всі тішитеся, що в нас ввели візовий режим з РФ!? Ви хоч усвідомлюєте, що тепер вони мають повне право на…

Візовий режим із оркостаном – це погано . Бо візи – це дозвіл . I його можна буде отримати . Я й далі вважаю : не вiзи a повна заборона в’їзду . Кожен , хто зараз із вигуками « нарешті ! » тішиться запровадженню візового режиму з чорною дірою , – будьте готові незабаром вітати на розвалинах Бучі й Ірпені жон і вдів « асвабадітелей » , які по візі приїдуть зробити селфі на місцях бойової слави СВОГО « хероя » . Чи пофоткати масові поховання українців для свого інстаграму .

І ті , ХТО викрадав Тайру , яка ЩОЙНО повернулася домів , теоретично теж зможуть візу отримати , якщо підчистять свої біографії для документів .

Повна заборона в’їзду на підставі ругромадянства . Незалежно від віку , статі , освіти й поглядів . Бо з 24 лютого нічого не змінилося : відколи ру насмілився заїхати в нашу країну на танку , а не на туристичному автобусі , і відколи ру насмілився залетіти в нашу країну на бомбардувальнику , а не рейсовим лоукостом ні про які візи не може бути мови . Лише заборона в’їзду !

Нагадаю , багато країн Євросоюзу у перший же тиждень вторгнення припинили видачу віз росіянам . У Польщі , наприклад , росіян не заселяють у готель на підставі паспорта з двоголовою куркою .

Я вважаю , що мінімум до закінчення війни , а бажано й назавше треба заборонити в’їзд будь – кому 3 країни – агресора . перебирати м’якшості . I не різні сорти лайна на предмет Єдиноправильний вихід у ситуації з візами – це відмовляти всім підряд . Думаю , українці можуть навіть скинутися на виготовлення єдиної печатки з текстом << Відмовлено » , якщо держава ма час і натхнення бавитися у вибірковість щодо громадян країни – окупанта .

Журналіст Остап Дроздов

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *