Зеленський: Після того, що Путін сьогодні оголосив я офіційно заявляю що Україна не nроводuтuме жоднuх nереговорів із Росією, докu Путін будe презuдентом

Україна не проводитиме переговорів з нинішнім президентом Росії Володимиром Путіним. Цей лідер РФ не знає, що таке гідність і чесність.

Про це 30 вересня заявив президент України Володимир Зеленський. Зокрема, глава держави повідомив, що після засідання Ради національної безпеки і оборони Київ має рішення.

“Перше. Лише шлях посилення України й вигнання окупантів з усієї нашої території повертає мир. Ми пройдемо цим шляхом”, – написав Зеленський в офіційному Telegram-каналі.

Президент також заявив, що Україна була й залишається лідером у переговорних зусиллях.

“Саме наша держава завжди пропонувала Росії домовитися про співіснування на рівних, чесних, гідних і справедливих умовах. Очевидно, що з цим російським президентом це неможливо. Він не знає, що таке гідність і чесність. Тому ми готові до діалогу з Росією, але вже з іншим президентом Росії“, – повідомив президент.

І третє рішення, за його словами, полягає в тому, що те, що було досягнуто фактично, має бути зафіксовано юридично.

“Саме в Україні вирішується доля демократії в протистоянні з тиранією. Саме тут міцністю наших державних кордонів ми можемо закріпити міцність кордонів усіх європейських держав. Ми можемо гарантувати, щоніхто більше не наважиться повертати війну на наш континент”, – запевнив Зеленський.

Як повідомляв OBOZREVATEL, Путін під час урочистої “церемонії” в Кремлі оголосив про анексію чотирьох областей України. Він також закликав Київ до переговорів і зажадав припинення вогню, пригрозивши “захищати” захоплені землі “усіма засобами”.

У свою чергу президент Володимир Зеленський у терміновому відеозверненні повідомив, що Україна подає заявку на вступ до НАТО в прискореному порядку. А в Офісі президента закликали “не звертати уваги на тих, кому час пити пігулки” і заявили, що армія продовжує звільнення українських земель від окупантів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *