Депутат Держдуми РФ Віталій Мілонов приїхав на війну в Україну та заявив , що буде ” комісаром “

У мережі з’явилося фото депутата Держдуми Російської Федерації від Єдиної Росії Віталія Мілонова , який поїхав на війну в Україну . Відповідну фотографію опублікували російські Telegram – канали .

Відомо , що 48 – річний Мілонов заявив , що він буде на вiйнi ” комісаром ” . ” У депутатів є свій обліковий фах . Потрібно відновити статус комісарів , людей , які будуть в рамках військової служби вести роботу з органiзацiї адміністрацій на звiльнених територіях . Я готовий , і багато моїх колег готові .

Поїдемо комісарами і будемо там вибудовувати , налагоджувати життя ” , Прокоментував своє рішення Мілонов . У Держдумі депутат є заступником голови комітету з питань сім’ї , жінок та дітей . Нагадаємо , чотири депутати Держдуми РФ від ” Єдиної Росії ” попросилися на війну в Україну .

Окрім Мілонова , воювати наважилися голова комітету Держдуми з охорони здоров’я Дмитро Хубезов , заступник голови комітету з оборони Дмитро Саблін та заступник голови комітету з економічної політики Сергій Сокол .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *