Шоk! Такого ще не було – наймасштабніша втеча з фронту: здали все! ЗСУ перевершили себе, переможемо!

Окупанти вже надто сильно налякі блискавичним наступом ЗСУ

За час окупації Харківської області російські війська розпродали весь запас пального. Тому під час контрнаступу Збройних сил України на Ізюм загарбники кинули сотні одиниць техніки.

Саме через це військові “другої армії світу” змушені були втікати на велосипедах.

Про це у Facebook повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін

За його словами, путінські війська залишили понад 100 одиниць в Ізюмі. Поліцейські пояснили, що загарбники розпродали весь запас пального і тому тікати їм довелося навіть на велосипедах.

“Важко навіть уявити, скільки людей витерло ноги за ці кілька днів після звільнення Ізюма на триколорній ганчірці під в’їздом у це славне українське місто”, – написав Єнін.

Також заступник голови МВС підкреслив, що правоохоронці разом із військовими та рятувальниками працюють над відновленням правопорядку, фіксацією слідів військових злочинів, розмінуванням території, доставкою гуманітарної допомоги та поверненням Ізюма до нормальної життєдіяльності.

Зазначимо: генерал поліції 3-го рангу Валерій Середа розповів, що в деокупованому місті Ізюм відбулось підняття державного прапора України у присутності президента Зеленського

Про це він повідомив в етері одного з телеканалів.

“Ізюм ще одне місто, яке звільнили наші Збройні сили України. На жаль, місто має дуже багато пошкоджень. Зруйнована та пошкоджена цивільна інфраструктура. Однак є і хороші новини. Сьогодні при президенту Володимиру Зеленському було піднято державний прапор України на центральній площі Ізюма”, – розповів Середа.

Джерело:korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *