У росіян істерика через візит Зеленського до Ізюма – вони не можуть збагнути, як це так сталося. Відео

Сьогодні, 14 вересня, Володимир Зеленський прибув у деокупований Ізюм, що на Харківщині. Росіяни до сих пір не можуть збагнути, як так сталося і як він посмілився це зробити.

Чому у росіян “запалало”

Їхня істерика вже несеться соцмережами. Вони шоковані, що лідер України перебував усього за 20 кілометрів від лінії розмежування

Зокрема росіяни дивуються, чому їхня армія не вдарила по Ізюму, коли там був Володимир Зеленський. Вони обурилися, адже їхня зброя з легкістю дострілює до звільненого міста.

Зауважимо, що під час промови президента в Ізюмі таки пролунав вибух, але ніхто особливо на це і не звернув увагу, бо українців не залякати.

Зеленський в Ізюмі: дивіться відео

Візит Зеленського до Ізюма: що відомо

14 вересня президент Володимир Зеленський прибув у деокупований Ізюм на Харківщині, де взяв участь в урочистому піднятті державного прапора над міською радою. До міста також прибула заступниця міністра оборони Ганна Маляр та інші представники ЗСУ.

На початку урочистостей присутні вшанували пам’ять загиблих захисників хвилиною мовчання. Зеленський подякував воїнам за звільнені українські землі та в урочистій обстановці військові підняли український стяг над міською радою. Згодом про візит у звільнене місто повідомив і Володимир Зеленський. Він пообіцяв, що державний стяг невдовзі майорітиме у кожному українському місті.

24 канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *