«Патронів залишилося у всіх по магазину»: окупант розплакався, говорячи про наступ ЗСУ

Російські окупанти починають прощатися з рідними, розуміючи, що їхнє військове командування покинуло в Україні на тлі контрнаступу ЗСУ.

Окупант РФ розплакався під час дзвінка додому, розповідаючи про становище російської армії під час контрнаступу ЗСУ. Перехоплення опублікувало СБУ.

Чоловік каже, що українські захисники прорвали оборону та починають витісняти їх.

Сам він отримав поранення, проте вирушити до шпиталю не може: там немає місць. Ті, хто залишився на полі бою, продовжують виконувати «бойове завдання», незважаючи на стан. Щоб легше перенести біль, їм колють знеболювальні препарати, іншої допомоги немає.

«Ми не можемо тримати оборону, у них надто сильна зброя порівняно з нашою. Ми запросили підтримки авіації, нам сказали х**, тримайте оборону самі як хочете. Страшно», – плаче окупант.

Він говорить про велику кількість загиблих та поранених серед загарбників: «Я за**ався вже пацанів грузити… Все болить. Нема вже ні сил, ні нервів. У крові ще весь … У нас немає ні снарядів, ні зброї. Патронів залишилося у всіх магазином».

Його співрозмовниця спробувала втішити, нагадавши про обіцянку командирів відправити допомогу, на що він відповів: до них чотири літаки летіли, але жоден з них так і не долетів. ЗСУ збили всі цілі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *