От і все! Система посипалась! “Ви програли…”: Конфлікт путіна з командуванням ЗС рф

Президент росії Володимир путін провів нараду з керівництвом силового та військового блоку рф за участю Сергія Наришкіна через доповідь, в якій йдеться про те, що у військово-політичному керівництві США прийнято чітке рішення про необхідність завдання військової поразки росії в Україні. Про це повідомляє російський Телеграм-канал “Генерал СЗР”.

За даними пабліка, 8 вересня глава Кремля в режимі відеозв’язку провів цю нараду, в якій взяли участь секретар Ради Безпеки рф Микола Патрушев, директор ФСБ Олександр Бортніков, керівник однієї зі служб ФСБ, заступник директора ФСБ, по два представники міністерства оборони рф та Генерального штабу Збройних сил рф та директор СЗР Сергій Наришкін.

При цьому путін зачитав отриману доповідь і запропонував учасникам наради висловити свої думки щодо перспектив розвитку подій у світлі отриманої інформації. Патрушев, якому путін надав слово, запропонував передати слово представникам Генерального штабу. Російський глава передав слово представнику керівництва Генштабу, який висловив упевненість у тому, що отримана інформація відповідає планам США, після чого сказав, що у наших військ немає більше можливостей для наступу, а пізніше не буде можливості для оборони та наголосив: “Ви програли Володимир Володимирович !”. Пише паблік

“Через шок учасників наради, які були щиро вражені зухвалістю генерала, повисла довга пауза, яку перервав Патрушев, поставивши питання “Як ви розмовляєте з верховним головнокомандувачем?” На що генерал почав було відповідати потоком нових не менш різких висловлювань і його поквапилися відключити від ефіру”.

На питання путіна, чи є це позицією Генерального штабу та міністерства оборони він отримав запевнення, що “це в жодному разі не є позицією керівництва ні Генштабу ні міністерства оборони, а просто ймовірно зрив людини, яка не хоче брати на себе відповідальність за провальні дії на фронті”.

Ресурс зазначає, що нарада тривала не більше півгодини і путін похмуро мовчав, а присутні намагалися розрядити атмосферу.

Також Телеграм-канал додає, що пізніше Патрушев перейшов до обговорення ситуації у прикордонних з Україною областях, заявивши про проблеми у Білгородській області, однак путін перервав доповідь фразою:

“На х…й ви мені про Бєлгород зараз розповідаєте? Там взагалі практично одні українці живуть. Вони там своїх мочать. У нас проблем і без цього вище голови. Досить.”

Глава Кремля різко завершив нараду.

“Генерал СЗР” зазначає, що такий зрив путіна був уже другим за останні кілька днів із представниками військового командування, які висловлюють невдоволення президентові в очі:

“Військове керівництво чудово розуміє, що їх зроблять крайніми за поразку у війні, яку розв’язав путін, і з цього варто чекати подальшого невдоволення в колах керівництва військового блоку, яких президент просто зобов’язаний зробити “цапами-відбувайлами”.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *