Суд випустив під заставу коригувальницю ударів по Києву: колаборантка втекла з країни, – Цаплієнко

Колишня директорка Печерської гімназії №75 у Києві Алла Душкіна втекла з країни після внесення судової застави у 500 тис. грн

Про це повідомив військовий журналіст Андрій Цаплієнко у телеграмі, – пише Еspreso.tv.

“З України втекла колишня директорка Печерської гімназії №75 у Києві, яку суд відпустив під заставу у справі про наведення ворожої артилерії на позиції ЗСУ. Інформацію про це на судовому слуханні оприлюднив адвокат. Прокуратура перевіряє дані про перетин нею кордону з Угорщиною”, – пише Цаплієнко.

Йдеться про директорку київської школи Аллу Душкіну, яку звинувачують у здачі позицій ЗСУ в обмін на посаду “міністра освіти”. Наприкінці липня вона вийшла із СІЗО за пів мільйона гривень.

“Нагадаю, що у суду були залізобетонні докази листування зрадниці з ворогом про розташування українських сил. Але жінку відпустили під заставу і ось вона вже за кордоном”, – зазначив військовий журналіст.

Нагадаємо, що Душкіній загрожувало до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Раніше повідомлялося, що у Києві схопили директорку школи, яка координувала діяльність російської агентури в обмін на обіцянку зробити її “міністром освіти” після окупації. Жінка співпрацювала з представником РФ, який брав участь у проведенні інформаційних акцій проти України та мав зв’язки з російськими спецслужбами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *