Якби були такі люди, як Тополя, – мама Скрябіна тепло висловилася про лідера “Антитіл”

Батьки Кузьми Скрябіна залишились у гарних стосунках з багатьма українськими виконавцями. Однак чи не найбільше Ольга Михайлівна пишається дружбою з Тарасом Тополею.

В ексклюзивному інтерв’ю 24 каналу Ольга Кузьменко зізналася, що до війни часто зідзвонювалася з лідером гурту “Антитіла” Тарасом Тополею, якого лише у серпні вивели з фронту. Зараз вони не спілкуються, але музиканта вона дуже поважає.

Мама Кузьми про Тараса Тополю з гурту “Антитіла”

Ольга Кузьменко зауважує, що Тарас Тополя хоч і значно молодший від її сина, але вчився саме на його піснях. Мабуть, тому й не виїхав до США з дружиною Alyosha і трьома дітьми, а взяв до рук зброю.

Я взагалі його дуже поважаю. Ми з ним багато говорили. Він дуже обов’язковий, патріотичний. Це чоловік, який міг спокійно з трьома дітьми виїхати в США до мами і їздити, як усі решта, обгорнувшись прапором, і співати десь там, де не вибухають снаряди. А він зробив зовсім інакше, – підкреслила Ольга Михайлівна.

“Мені здається, якби були такі люди, як Тополя, які ще до війни співали патріотичні пісні, ми би зараз зовсім “інакше стояли”, – додала мама Скрябіна.

Нам вона зізналася, що зневажає і тих артистів, які “перемальовуються”, і тих зіркових чоловіків, які “воюють” на концертах у Варшаві. ”

Ну, Бог їм суддя”, – каже Ольга Михайлівна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *