А ось тепер точно кiнeць! “Дон-дон” вийшов в ефір і зробив шoкyючy заяву – “Корабель” тоне, пацюки побігли. ВІДЕО

Глава Чеченської Республіки Рамзан Кадиров натякнув, що засидівся на своїй посаді і заявив, що заслужив на «безстрокову відпустку і довгу відпустку». Про це він сказав у своєму відеозверненні в Telegram.

«Вже 15 років, як я керую республікою. У нас, у кавказців, чеченців є прислів’я «Яким би не був гість шановним, довгоочікуваним, якщо він вчасно їде, то це ще буває ще приємнішим». Тому, я думаю, що мій час теж настав.

Поки мене не вигнали. Мені здається, я вже старий. Колись був наймолодший, недосвідчений. І зараз таким же залишився недосвідченим, але молодість пішла кудись», – сказав Кадиров.

Глава Чечні додав, що дізнався, що він «довгожитель» серед чинних глав суб’єктів Російської Федерації – на першому місці», і що він і сам «помітив, що засидівся, і що цілком заслужив безстрокову і довгу відпустку».

За його словами, він уже почав думати про те, щоб залишити посаду голови Чечні, і намагатиметься «вчасно піти». Кадиров висловив сподівання, що чеченці його «підтримають і зрозуміють».

Нагадаємо, правоохоронці отримали докази причетності до вчинення злочинів голови Чеченської Республіки Рамзана Кадирова.

Установлено, що він організував вторгнення на територію України ряду підрозділів, якими керує.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *