Цей випадок увійде в книги з “Історії України”: Біля години назад окуnанти вже були готові йти на nрорuв, але 3СУ випередили їх знuщuвши техніку і катери вороrа, за допомогою яких готувався нaстуn на Херсон.

Ця операція увійде в історію України як одна з найуспішніших і грамотно продуманих!

Українські воїни продовжують завдавати втрат загарбникам на Херсонщині. За пів дня 2 вересня у росіян поменшало на 3 склади боєприпасів та щонайменше одну базу на якій збирали техніку для подальшого наступу на Херсон

Також захисники України знищили дві ворожі переправи та обстріляли російські катери – тепер вони непригодні до використання. Про це повідомив спікер Оперативного командування “Південь” полковник Владислав Назаров.

За його даними, під вечір 2 вересня російські загарбники зазнали досить серйозних втрат.

На Херсонщині ЗСУ знищили ворожу переправу та влучили у російські катери – ОК 'Південь'

Так, зокрема, добряче дісталося росіянам у Каховському районі.

“У Каховському районі детонація БК + палає техніка росіян. Також влучання у катери окупантів й переправу. Влучання в базу в районі Нової Каховки”, – наголосив Назаров.

Боєкомплект загарбників знищено також у Бериславському районі Херсонської області. Влучання зафіксовано на складі БК у районі Високопілля і в переправу, споруджену окупантами в районі Дар’ївки, де було виведено з ладу єдиний на Херсонщині міст через річку Інгулець.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ЗСУ підбили ворожий літак на Херсонщині та знищили склад боєприпасів. Унаслідок влучних ударів українських воїнів ліквідовано майже 40 окупантів, ворожий склад БК та чимало техніки та озброєння.

Обозреватель

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *