У Херсоні чути багато вибухів: Антонівський міст вкрився димом, палає баржа

У Херсоні увечері 29 серпня пролунало багато вибухів. Димом вкрився Антонівський міст, по якому намагалися втекти російські окупанти.

Джерело: STERNENKO

Контрнаступ ЗСУ триває. Українські герої на Півдні прорвали першу лінію оборони. Окупанти – у паніці. Вони намагалися втекти по Антонівському мосту. Але завадила “бавовна”.

Вже до вечора 29 серпня у Херсоні пролунала низка вибухів. Очевидці розповідають про дим, який огортає Антонівський міст.

росіяни не встигли вигадати нову маячню, тому розповіли вже традиційно про “роботу ППО”.

Тим часом місцеві телеграм-канали повідомляють про “приліт” по баржі біля Антонівського мосту.

Деталі від ОК “Південь”

Наталія Гуменюк – речниця Оперативного командування “Південь” – розповіла, що контраступ українських героїв на Півдні триває вже давно. Спершу їх спрямували на виснаження ворога. Зокрема, мовиться про знищення пунктів боєпостачання, складів.

Виснаживши ворога, ми вже зараз маємо сили і можливості розпочати наступальні дії на кількох напрямках, що зараз і відбувається. Можна констатувати, що на певних ділянках вже прорвано перший рубіж оборони,
– розповіла Гуменюк.

Українські герої закликали загарбників скласти зброю. Речниця ОК “Південь” заявила, що “навіть в українському полоні їм буде краще, ніж там, куди їх відправляють командири”.

Як в ОП коментують контраступ на Херсонщині

Глава Офісу Президента Андрій Єрмак відреагував на новини словами “Херсон – це Україна”, а також додав, що “попереду наш Херсон”. Михайло Подоляк – радник Офісу Президента – заявив, що на Півдні Україна очікує “жестів доброї волі”.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *