Журналіст вимагає позбавити нагороди свіжонагородженого Зеленським співака Козловського, який виступав у Москві на День перемоги

Журналіст Єгор Чечеринда закликав притягнути до відповідальності за ст. 111-1 Кримінального кодексу України (колабораціонізм), а також позбавити державної нагороди співака Віталія Козловського, якого нагородив президент України Володимир Зеленський орденом “За заслуги” ІІІ ступеня.

Про це журналіст заявив в соціальній мережі Facebook,

“Про державні ордени для російських колаборантів… Ну хай Пікалов і Кошовий… Вони, принаймні, не лизалися в засос з росіянами та їхніми прихвостнями… А за що такий самий орден “За заслуги” ІІІ ступеня до Дня незалежності отримав цей любитель Нелі Штепи та руського міра? Віталій Козловський, який 9 травня 2018 року, через 4 роки після анексії Криму та початку війни з РФ на Донбасі, виступав на “урочистому” концерті до “Дня перемоги” в місті Москва, Російська Федерація.

Вимагаю не лише відібрати у цього “діяча” державну нагороду, але й відкрити кримінальне провадження за статтею “колаборціонізм’! А також – притягнути до відповідальності тих співробітників Офісу президента, які готували на підпис нагородні документи на цього зрадника України!

На фото ліворуч – Віталій Козловський на концерті до “Дня перемоги” в Москві, 2018 рік. На фото праворуч – Віталій Козловський та зрадниця-колаборантка Неля Штепа, яка в 2014-му здала Слов’янськ Гіркіну та його головорізам”, – написав Чечеринда.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *