Всі вже чyли, що cтaлоcя вчoрa з мoстoм? А теnер увага!!! Кім 15 хв тoму анонсував nотужнuй кoнтрнaстуn ЗСУ у Мuколаївcькій області – Мuколaїв та область бyдуть звільнені найближчими днями

Коли ЗСУ вдарили по Антонівському мосту на Херсонщині, “приліт” зачепив і плавучий міст російських окупантів, який ті намагаються спорудити під згаданим мостом.

Саме цим плавучим мостом з барж нещодавно вихвалявся колаборант Кирило Стремоусов. ТСН

Цю переправу окупанти намагалися звести із барж. Проте українські воїни підкоригували плани загарбників. Про це повідомив радник керівника Херсонської обласної військової адміністрації Сергій Хлань.

“Але основне – це те, що все перебуває під вогневим контролем, як тільки відремонтують або навантажать – знищимо знову. Тим більше, під час прильотів Антоновським зачепило і “новий” – плавучий міст окупантів”, – зазначив Хлань.

“Ситуація в області контрольована, ЗСУ готуються до контрнаступу та доволі ефективно проводять вогневе ураження. Це всі ми бачимо по влучанням по Антонівському мосту”, – зазначив він.

За словами Кіма, окупанти минулої доби завдали 21 ракетний удар та 28 артилерійських обстрілів у Миколаївській області. Внаслідок цього двоє людей постраждали.

Російські снаряди потрапили об’єкти інфраструктури, автомобільні підприємства, знищили частину електропостачання. Проте Кім заявив, що до кінця дня світло відновлять.

Також він додав, що у Миколаїв повернувся генерал-майор Дмитро Марченко. Він буде курувати роботу партизанів.

Нагадаємо, сьогодні зранку російська армія знову обстріляла Миколаїв. Ворожі снаряди влучили у промислову зону, ремонтне підприємство та будинки.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *