Напевно бараболі об’ївся: Лукашенко зробив шокуючу заяву для всього світу.

Відтепер ядерною зброєю Україні і світові погрожує ще й Білорусь. Так, самопроголошений президент країни Олександр Лукашенко заявив, що вже завершено процес модернізації білоруських літаків Су для несення ядерних боєголовок.

Лукашенко заявив, що Білорусь “готова миттєво відповісти на погрози із боку Заходу”, і “жодні гелікоптери та літаки їх не врятують”.

Про це повідомляє білоруське видання “БЕЛТА”.

Білоруський диктатор нагадав, що наразі триває вивантаження військової техніки США в рамках операції “Атлантична рішучість”. Лукашенко зазначив, що потім гелікоптери та обладнання перекинуть зокрема і до країн Східної Європи.

“Вони (Західні країни – ред.) повинні розуміти, що жодні гелікоптери, літаки, якщо вони підуть на загострення, їх не врятують. Ми колись із Путіним у Пітері заявили, що переобладнаємо і білоруські літаки Су для того, щоб вони могли нести ядерну зброю. Ви що, думаєте, ми язиком ляпаємо? Все готове!” – заявив Лукашенко.

Путінський прихвостень і собі вирішив пригрозити Заходу й наголосив, що знає про центри прийняття рішень у Європі.

“Нехай думають. Я їх попередив: не дай Боже, якась серйозна провокація проти Білорусі – цілі у нас визначені. Центри прийняття рішень – ми їх знаємо. Я не загрожую нікому”, – додав Лукашенко.

Самопроголошений президент Білорусі зазначив, що військові Польщі чудово розуміють, що загострювати відносини з Білоруссю не можна, “бо це загострення відносин і з Союзною державою з ядерною зброєю”. Мовляв, вони “не нагнітають обстановку на кордоні”, бо “розуміють, якою може бути відповідь”.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *