Навіщо так далеко було їхати? Проїхав 2 тис. км, щоб помeртu в Україні: ліквідовано військового РФ з “символічним” прізвищем

На війні в Україні ліквідували рядового-контрактника армії РФ з прізвищем, співзвучним із символом російського вторгнення “Z” – Юрія Зезегова. Окупант проїхав понад дві тисячі кілометрів, щоб знайти свою смерть у Луганську.

Про це повідомляв засновник міжнародної волонтерської спільноти InformNapalm, OSINT-експерт Іраклі Комахідзе. Смерть загарбника підтвердили на його батьківщині (щоб переглянути фото, доскрольте новину до кінця).

Згідно з мізерним некрологом, Юрій Олексійович Зезегов був родом із села Усть-Кулом Республіки Комі. У путінській армії служив за контрактом кулеметником стрілецького відділення.

Деталі подорожі Зезегова на війну в Україну співвітчизникам не розповіли. Місцевий чиновник лише зазначив, що 46-річний окупант від отриманих ран помер у шпиталі Луганська (від Усть-Кулом до тимчасово окупованого українського міста – понад 2,2 тис. км. – Ред.).

У соцмережах ліквідований загарбник востаннє засвітився 30 липня. За словами OSINT-експерта, там немає нічого примітного, хіба що запис його про навчання в Нижегородській академії МВС РФ у 1993-1997 роках. А також відповідні фото в ментівській формі з курсантськими та офіцерськими погонами.

“Мабуть, ментівська кар’єра у Зезегова так і не склалася, оскільки у наступних фото він у формі сторожа приватного охоронного підприємства”, – уточнив розслідувач.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *