8-річний хлопчик із Чернігова співом заробив для ЗСУ понад 100 тисяч і ним зацікавились музичні продюсери

Йому лише вісім років, а він уже зібрав на потреби Збройних сил України більше 110 тисяч гривень.

Сергій Мороз співає в центрі Чернігова і таким чином збирає гроші на потреби армії. Перший “транш” – 60 тисяч гривень – школяр передав фонду Сергія Притули. Другу зібрану партію народних гривень маленький волонтер передасть музичному продюсеру Вадиму Лисиці, який теж допомагає нашим військовим.

Вже другий місяць у центрі Чернігова співає восьмирічний Сергій Мороз, всі зібрані кошти на Збройні сили, репертуар – винятково український. Мама Катерина розповідає, співом допомагати нашій армії захотів сам Сергій. «Він бачив скільки вже діточок починає допомагати плетуть браслети, продають іграшки, хтось на гітарі, то він каже: «Я вмію співати. Давайте я буду співати», – пригадує мама хлопчика.

Попервах і батьки, і сам хлопець переймалися – чи знайдуться у чернігівців, які понад місяць жили під обстрілами, гроші на добру справу. Та всі побоювання виявилися марними. «На площі мені кидають п’ятисотки і мені кидають, бо мені вже довіряють, бо я вже Притулі гроші відвіз», – переконує Сергій.

Перші зібрані за два тижні 60 тисяч Сергій відвіз своєму тезку – волонтеру Притулі.

Талановитого школяра помітив відомий продюсер Вадим Лисиця запросив уперше на професійній студії звукозапису. А маленький волонтер передав чесно зароблені гривні, які підуть нашим захисникам на харківському напрямку.

Як удячність за допомогу спільній справі Вадим Лисиця з колегами обіцяє подарувати юному співаку його особисту пісню. Мама вже розуміє, з такого подарунка може розпочатися кар’єра сина.

Сергій Мороз планує збирати співати на вулицях Чернігова поки дозволить погода. І  передає свої побажання нашим захисникам на фронті. «Щоб вони перемогли цю русню і щоб ця русня більше ніколи до нас не приходила. ЗСУ переможе!», – твердить хлопчик.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *