Думав, що Бог його не покарає! Це тільки початок… Закликав знищувати українців: з’явилися кадри з вбитим горем дугіним після вибуху авто з донькою

У суботу 20 серпня автівка доньки головного ідеолога “руского міра” вибухнула під Москвою. У мережі опублікували фото, на якому видно убитого горем алєксандра дугіна, що прибув на місце події.

Як розповіли росЗМІ, транспортний засіб злетів у повітря близько 22:00 на Можайському шосе, передає 24 канал. Під час руху по ньому Land Cruiser Prado, який належав доньці дугіна дарьї, вибухнув. Дівчина разом зі своїм водієм загинули на місці події.

ідеолог “руского міра” вбитий горем

Невдовзі у мережу виклали світлину, на якій можна побачити алєксандра дугіна на місці вибуху. Чоловік буквально вбитий горем, адже в автівці загинула його донька. Цікаво, що разом із нею міг бути він, але чомусь в останній момент передумав їхати в одній машині.

дугін прибув на місце загибелі доньки / Фото BAZA


Правоохоронці вже відкрили кримінальне провадження за фактом убивства. Там також зазначили, що в автівці, в якій їхала дарья дугіна, була закладена вибухівка. Тож вибух – зовсім не випадковість.

Це міг бути замах на дугіна

Як розповів журналіст Андрій Цаплієнко, не виключається версія замаху на самого дугіна. Він цією автівкою мав повертатися разом з донькою з фестивалю “Традиція”. Правда, чомусь вирішив не сідати в авто та залишитися.

Відповідну версію вже розглядають правоохоронці у країні-агресорці. Зауважимо, що в “днр” уже знайшли київський слід у цій справі. Псевдоглава псевдореспубліки денис пушилін переконаний, що це був теракт. І організували його в Києві.

Автівка дарьї дугіної ще досить довго горіла: дивіться відео

 

дугін закликав вбивати українців

Зауважимо, що алєксандр дугін – не лише ідеолог “руского міра”. Він ще й та людина, яка в публічному просторі закликала вбивати всіх українців. Так, під час одного з включень він наголосив: “Я, думаю, вбивати, вбивати і ще раз вбивати. Більше розмов жодних не має бути!”.

дугін прагнув убивства усіх українців: дивіться відео

 

Що потрібно знати про дугіна

  • У західних ЗМІ цього прокремлівського філософа, а також пропагандиста називають “головним ідеологом” чи то пак “мозком” путіна.
  • Адже диктатор з кремля використовує ті принципи неоєвразійства, які й просуває сам дугін.
  • Зауважимо, що ці постулати могли штовхнути путіна на повномасштабне вторгнення росії в Україну.
  • Одна з тез цього прокремлівського філософа наголошує на тому, що росія не зможе стати імперією без України, адже її територія має простягатися від Владивостока до Гібралтара.
  • Додамо, що у 2014 році дугін критикував путіна за те, що він утримується від вторгнення в Україну, а також філософ допомагав сепаратистам після втечі Віктора Януковича.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *