А інші міста, то не Україна? Якщо Путін наважиться бомбити центри ухвалення рішень в Україні, отримає у відповідь удари по своїх територіях – експерт

Якщо країни-агресорка Росія наважиться завдати удару по Києву або Львову, у відповідь отримає удари по своїх територіях.

Якщо Росія наважиться завдати ударів по Києву або Львову, отримає відповідь по територіям Білорусі та прикордонних районах РФ.

Про це в інтерв’ю виданню “Главред” розповів директор Інституту трансформації суспільства, політолог та економіст Олег Соскін. 

“Якщо буде завдано удару по Києву або Львову, то у відповідь буде удар по Білорусі (по Гомелю – однозначно) і по прикордонних російських містах: Бєлгороду, Брянську, Курську, тобто війна зайде на територію Росії. Українські війська підуть на Гомель і всі прикордонні міста РФ”, – наголосив Олег Соскін.

За його словами, якщо Україна перенесе бойові дії на територію РФ, у війну втягнуться всі інші держави.

“Польща втягнеться у війну, країни Балтії, Фінляндія, Швеція, Німеччина, США. Ніхто не залишиться не задіяним. Тому потрібно попередити союзників і Путіна про те, що, якщо тільки Росія спробує, отримає відповідь. Ми вже можемо, Крим це показав”, – підкреслив політолог.

Атакувати ж Україна буде РФ у разі, якщо Кремль наважиться вдарити по центрах ухвалення рішень.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *